پیامك دریافت هزینه برای پیشگیری از قطع گوشی جعلی است

پیامك دریافت هزینه برای پیشگیری از قطع گوشی جعلی است به گزارش كمك وب پیامكی در خصوص دریافت هزینه برای پیشگیری از قطع شدن تلفن همراه، جعلی است و با هدف دریافت مشخصات كارت بانكی ارسال می شود.


به گزارش كمك وب به نقل از ایسنا، به قول مسئولان، رجیستری از زمان اجرا، مزایایی همچون كاهش واردات از مبادی قانونی را به همراه داشته است، اما همان گونه كه كلاهبرداران و افراد سودجو همواره از روش های جدید برای سوءاستفاده از ناآگاهی كاربران استفاده می نمایند، این طرح هم از حمله كلاهبرداران در امان نیست.
اخیرا پیامكی برای برخی افراد ارسال شده و از ایشان خواسته شده جهت پیشگیری از قطع شدن تلفن همراه، مبلغی را پرداخت كنند. كاربر از راه لینك موجود در این پیامك ها به صفحه ای شبیه به سامانه اینترنتی گمرك و سپس به صفحه ای هدایت می شود كه ظاهر آن شبیه درگاه های پرداخت است و مشخصات كارت بانكی از كاربر دریافت می شود.


در حالیكه برپایه اطلاع رسانی كانال ثبت تلفن همراه (رجیستری)، این روش، یكی از شیوه هایی است كه كلاه برداران برای دستبرد زدن به حساب بانكی افراد از آن استفاده می نمایند. ازاین رو ضروریست در صورت ملاحظه چنین مواردی، مراتب در اسرع وقت به پلیس اینترنتی گزارش شود.
نكته قابل توجه این است كه هرگونه اطلاع رسانی در زمینه طرح ثبت تلفن همراه، از راه سرشماره پیامكیHAMTA انجام می گیرد. در صورت دریافت هرگونه پیامك با محتوای مشكوك، می توان مبحث را با مركز پاسخگویی سامانه همتا به شماره ۰۹۶۳۶۶ از ساعت ۸ بامداد تا ۱۲ شب در ۷ روز هفته طرح كرده تا راهنمایی های لازم عرضه شود. همینطور سایت رسمی سامانه همتا hamta.ntsw.ir و سایت اطلاع رسانی همتا hamtainfo.ntsw.ir است و سامانه همتا دامنه دیگری ندارد.
از طرفی سامانه همتا برای انجام فرآیندهای خود وجهی دریافت نمی كند و انجام همه فرایندهای سامانه همتا مجانی است. ازاین رو درصورتی كه درهریك از این پیامك های مشكوك، درخواست وجه از كاربر شود، می توان در اعتبار آن تردید كرد و برای آگاهی از صحت موضوع، به سامانه همتا مراجعه نمود. هرچند همواره قبل از هرگونه پرداخت اینترنتی، حتما از اعتبار درگاه پرداخت مطمئن شد.
خصوصیت های اولیه درگاه پرداخت معتبر شامل عبارت https و همینطور علامت تأیید سرویس دهنده (معمولاً به صورت قفل سبز رنگ) در ابتدای آدرس درگاه پرداخت می شود. همینطور درگاه پرداخت زیردامنه ای از دامنه shaparak.ir است. ازاین رو هرگونه تركیب دیگری از كلمه shaparak و هر پسوند دامنه دیگری به غیر از ir. مجاز نمی باشد، بعنوان مثال تركیب هایی نظیر shapaarak یا shaparack نامعتبر هستند.



1398/09/28
15:02:18
5.0 / 5
4523
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴
komakweb.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كمك وب محفوظ است

كمك وب

کمک به شما در حوزه فناوری اطلاعات