شکایت اپل از شرکت تراشه ساز به دلیل سرقت اسرار تجاری

شکایت اپل از شرکت تراشه ساز به دلیل سرقت اسرار تجاری به گزارش کمک وب اپل یک استارت اپ سازنده تراشه را به سرقت اسرار تجاری خود متهم کرده و به همین علت آنرا مورد پیگرد قضایی قرار داده است.



به گزارش کمک وب به نقل از انگجت، اپل مدعی شده این شرکت که ریووس نام دارد طی یک برنامه ریزی هماهنگ شده برای شکار کارکنان بخش طراحی تراشه اپل اقدام نموده است.
اپل مدعی است حداقل دو کارمند سابق این شرکت که به ریووس پیوسته اند، چندین گیگابایت داده های محرمانه را با خود به محل کار تازه شأن برده اند. از میان اطلاعاتی که گفته می شود این افراد به سرقت برده اند، میتوان به فایل هایی اشاره نمود که جزئیات طرح های تراشه های ارائه نشده را نشان می دهند.
اپل افزوده ریووس به بعضی از کارمندان آن دستور داده پیش از این که با این شرکت ارتباط بیشتری برقرار کنند برنامه هایی را برای برقراری ارتباطات رمزگذاری شده (مانند برنامه سیگنال) بارگذاری و نصب کنند.
این پرونده، احتمالاً توجه قابل توجهی را به خود جلب خواهد نمود.
پیش از این دعوای قضایی وایمو ضد اوبر به علت سرقت اطلاعات محرمانه در مورد فناوری خودران آن در سال ۲۰۱۷ بسیار جنجالی شد و بعد از سال ها درگیری، این پرونده با جلب رضایت وایمو به پایان رسید.

1401/02/16
11:50:12
5.0 / 5
756
تگهای خبر: شركت , فناوری , وب
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان کمک وب در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب کمک وب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۲
دیدنی های کمک وب

چالشی های کمک وب

تازه های کمک وب

komakweb.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كمك وب محفوظ است

كمك وب

کمک به شما در حوزه فناوری اطلاعات
کمک وب، با ارائه خدمات پشتیبانی و آموزش های کاربردی، شما را در استفاده از فناوری اطلاعات یاری می کند.