نشست سه جانبه بین ایران، عمان و امارات درباره هماهنگی فركانسی مرزی برگزار شد
كاهش تداخلات مرزی در باندهای فركانسی پایین با مبادله سیمكارت
كمك وب: مدیركل دفتر سازمان های تخصصی بین المللی رگولاتوری از توافق برای مبادله سیمكارت اپراتورهای تلفن همراه در سه كشور ایران، عمان و امارات با هدف تسهیل اندازه گیری ها برای از بین بردن تداخلات مرزی در باندهای فركانسی پایین آگاهی داد.
به گزارش کمک وب به نقل از ایسنا، توسعه شبکه های پهن باند دغدغه همه کشورهاست و نقش برجسته ای در بالابردن درآمد سرانه کشورها دارد بطوریکه بانک جهانی سهم یک و نیم تا دو درصدی را برای آن در نظر می گیرد. بدین سبب همه کشورها به دنبال گسترش زیرساخت های پهن باند خود هستند. یکی از راه های کم هزینه برای توسعه پهن باند استفاده از شبکه سیار است، برای اینکه توسعه شبکه همراه نسبت به شبکه ثابت هزینه کمتری دارد با این تفاوت که در توسعه پهن باند در شبکه سیار نیاز به منابع فرکانسی است که در دنیا محدودیت دارد.
ازطرفی فرکانس هرچه پایین تر باشد، طول موج آن بزرگ تر و پوشش و مقاومت آن در مقابل خطا بیشتر است. با بهره گیری از فرکانس های پایین اپراتورها می توانند با کمترین سرمایه گذاری پوشش بیشتر و بهتری را ایجاد کنند و شبکه های پهن باند با هزینه کمتری دست مصرف کننده نهایی قرار می گیرد. درحالیکه هرچه به سمت فرکانس های بالاتر بروند تعداد دکل های بیشتری لازم است و هزینه پوشش بالاتر می رود. ضمن این که با اضافه شدن دکل، فیبرنوری بیشتری نیز برای اتصال به دکل ها لازم است.
در این راستا و به نقل از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوی، علیرضا درویشی -مدیرکل دفتر سازمان های تخصصی بین المللی رگولاتوری- اخیرا از برگزاری نشست سه جانبه مجازی بین ایران، عمان و امارات درباره هماهنگی فرکانسی مرزی با حضور مدیران رگولاتوری و نمایندگان اپراتورهای سه کشور آگاهی داد.
وی اظهار داشت: این جلسه بمنظور بررسی وضعیت تداخلات فرکانسی، سرریز سیگنال در باندهای فرکانسی تلفن همراه خصوصاً باندهای ۳۵۰۰ تا ۲۶۰۰ مگاهرتز و اقدامات صورت گرفته جهت کاهش و حذف تداخلات بین سه کشور انجام شد.
مدیرکل دفتر سازمان های تخصصی بین المللی رگولاتوری اضافه کرد: در زمینه باندهای فرکانسی پایین تر (۱۸۰۰ و ۹۰۰ مگاهرتز) نیز قرار شد سه کشور سیمکارت اپراتورهای تلفن همراه خودرا با یکدیگر مبادله کنند تا مطابق با توافقنامه قبلی اندازه گیری ها برای از بین بردن تداخلات مرزی آسان تر صورت گیرد.
درویشی درباره اندازه گیری تداخلات مرزی با بهره گیری از سیمکارت های معاوضه شده، عنوان کرد: این سیمکارت ها به دستگاه های اندازه گیری تداخلات مرزی متصل شده و به صورت دقیق تری تداخلات مرزی و مشخصات آنرا نشان می دهد، که امیدواریم با این اقدام تداخلات مرزی در باندهای فرکانسی پایین تر نیز رفع گردد.
منبع: komakweb.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب