عجله برای عرضه گوشیهای تاشو گران تمام می شود

عجله برای عرضه گوشیهای تاشو گران تمام می شود به گزارش كمك وب خیلی از كارشناسان اعتقاد دارند كه سامسونگ و هواوی در تولید و عرضه گوشیهای هوشمند تاشو مجهز به صفحه نمایش انعطاف پذیر عجله كردند و همین امر هم باعث شد كه با موفقیت و استقبال چندانی روبرو نشوند.


به گزارش كمك وب به نقل از ایسنا، یك سال گذشته خیلی از غول های تكنولوژی در جهان به منظور خروج از ركود بازارهای جهانی موبایل به فكر توسعه، تولید و عرضه گوشیهای هوشمند تاشو مجهز به صفحه نمایش انعطاف پذیر افتاده اند كه همچون مهم ترین آنها می توان به سامسونگ و هواوی اشاره نمود.
پیشتر مدیر عامل شركت ال جی از عدم تمایل خود به تولید یك دستگاه گوشی هوشمند تاشو و منعطف سخن گفته و اظهار كرده بود كه هنوز برای عمومی سازی این تكنولوژی در گوشیهای هوشمند زود است، به نظر می آید كه گوشیهای تاشو علیرغم پیشبینی های انجام شده و قیمت بسیار بالای آنها، قادر نخواهند بود عملكرد موفقیت آمیزی را در بازارهای جهانی فروش موبایل به نام خود ثبت كنند و با مشكلات عدیده ای مواجه خواهند شد.
گلكسی فولد كه یك گوشی هوشمند تاشو مجهز به صفحه نمایش انعطاف پذیر است، یك محصول بسیار گران قیمت و لوكس عرضه شده از جانب شركت كره ای سامسونگ به حساب می آید چون كه به هنگام رونمایی از آن، با قیمت ۱۹۸۰ دلار قیمت گذاری شد و در اختیار و معرض دید شركت كنندگان و علاقمندان قرار گرفت. این گوشی با بهره مندی از صفحه نمایش انعطاف پذیر این امكان را به كاربرانش می دهد تا در صورت لزوم، از قابلیت بزرگ شدن نمایشگر و تبدیل به تبلت آن هم استفاده كنند.
اما چندی پس از عرضه، سامسونگ به سبب نقص فنی مجبور شد كه تمامی دستگاه های بازار را جمع آوری كند كه به عقیده خیلی از كارشناسان، برای این غول تكنولوژی كره ای شكست بزرگی محسوب می شد.
بر مبنای گزارشی كه در وب سایت سی نت آمده است، اما حالا اخیرا تحلیلگران برآورد و اعلام نموده اند كه عجله سامسونگ و هواوی برای توسعه، تولید و عرضه گوشیهای هوشمند تاشو سنگین تمام می شود و خسارات جبران ناپذیری را برای آنها رقم خواهد زد بگونه ای كه دیگر قادر خواهد نخواهند بود به جبران آن بپردازند.
این كارشناسان فعال در حوزه فناوری در بیان مشكلات مختلفی كه در تولید این محصولات وجود دارد، خاطرنشان كرده اند كه ساخت شیشه های تاشو و منعطف پس از صفحه نمایش های اولد كه قابلیت خم شدن را دارند، از دشوار ترین مراحل و موانع توسعه این گوشیهای هوشمند به حساب می آید و امكان دارد با بروز مشكل و نقص فنی در آن، نام و آوازه چندین ساله شركت های تولیدكننده را به كلی از میان ببرد، اعتماد مشتریان و كاربران را سلب كند و در نهایت سهم آنها از بازارهای جهانی را بگیرد.



1398/03/28
13:50:43
5.0 / 5
4472
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۱
komakweb.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كمك وب محفوظ است

كمك وب

کمک به شما در حوزه فناوری اطلاعات