رمزعبور كاربران گوگل در معرض دسترسی هكرها!

رمزعبور كاربران گوگل در معرض دسترسی هكرها! كمك وب: گفته می شود گوگل به مدت 14 سال پسورد حساب كاربری شركت های كارآفرینی و استارتاپ را در چارچوب plain text ذخیره سازی كرده و در این مدت امكان دسترسی این اطلاعات به كارمندانش را داده است.


به گزارش كمك وب به نقل از ایسنا، كارشناسان و تحلیلگران فعال در حوزه فناوری اخیرا دریافته و اعلام نموده اند كه شركت گوگل به مدت ۱۴ سال پسورد و رمز عبور خیلی از شركت های كارآفرینی، تكنولوژی و استارتاپی را در سرورهای خود ذخیره سازی كرده است و این بدان معناست كه گوگل در طول تمامی این سال ها امكان دسترسی به اطلاعات خصوصی و محرمانه حساب كاربری كاربران و شركت های مختلف را به كارمندانش داده است.
در سال های اخیر به شدت مساله حریم خصوصی و حفاظت از اطلاعات شخصی و محرمانه افراد حقیقی و حقوقی از اهمیت خاص و بسزایی برخوردار شده است و كارشناسان و محققان امنیتی نیز با پژوهش و بررسی های دقیق خود اهتمام دارند كه علاوه بر آگهی به كاربران و صاحبان سرمایه و كسب و كار، به شركت های تكنولوژی نیز آگهی دهند كه در مورد امنیت سرویس های نمایش شده خود نهایت دقت را به خرج داده و در صورت ضرورت به برطرف نمودن ضعف های امنیتی مربوطه بپردازند.
یكی از بخش های بزرگ و پرطرفدار گوگل كه مورد استفاده شركت های مختلف و استارتاپها قرار می گیرد، سرویس جی سوییت (G Suite) گوگل است كه اخیراً این غول تكنولوژی آمریكایی خود اعتراف كرده است كه در ساختار این سرویس مشكلات و لطمه پذیری های جدیدی را دریافته و كشف كرده كه باعث شده است رمز عبور حساب كاربری كاربران در این سرویس در فایل متن ساده ( plain text) ذخیره و نگهداری شود. گفته می شود این مشكل از سال ۲۰۰۵ تابحال وجود داشته اما متخصصان امنیتی گوگل اعتقاد دارند كه در طول تمامی این مدت از رمز عبور كاربران و شركت های مذكور هیچ سوءاستفاده ای صورت نگرفته و هیچ مدركی دال بر آن نیز یافت نشده است.
همین مساله سر و صدای خیلی از كاربران سرویس مذكور گوگل را درآورده و سبب شد توئیت های جنجالی متعددی را در شبكه های اجتماعی خود مقابل گوگل منتشر كنند و نارضایتی خود از سهل انگاری و عدم توجه متخصصان امنیت سایبری فعال در این شركت بزرگ را به جهان اعلام نموده و نشان دهند.
در حقیقت، سرویس جی سوئیت یك نسخه متفاوتی از سرویس پست الكترونیك گوگل یا جیمیل است كه به منظور استفاده شركت ها طراحی و توسعه داده شده است كه به مسئولان و مدیران شركت ها در این اپلیكیشن اجازه داده می شد برای كاربران و كارمندان خود رمز عبورهای از پیش تعیین شده انتخاب كنند كه حالا گفته می شود تمامی این پسورد ها در چارچوب فایل های متن ساده توسط گوگل ذخیره و نگهداری می شده است.




منبع:

1398/03/03
23:03:57
5.0 / 5
4661
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۴
komakweb.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كمك وب محفوظ است

كمك وب

کمک به شما در حوزه فناوری اطلاعات