با تلاش محققان كشور صورت گرفت

ارائه خدمات بومی هوش مصنوعی در فضای ابری

ارائه خدمات بومی هوش مصنوعی در فضای ابری تعدادی از محققان یكی از شركت های دانش بنیان موفق به پیاده سازی سكوهای بومی برای ارائه خدمات هوش مصنوعی برای كسب و كارها شده اند.


طاها ذیقیمت، از پژوهشگران طرح در گفت و گو با ایسنا، "سکوی هوش مصنوعی" با عنوان "آیپا" را از خدمات دانش بنیان این شرکت نام برد و اضافه کرد: این سکوی بومی در واقع پلت فرم جامعی برای ارائه ابزارهای هوش مصنوعی به صورت ابری است.
وی با اعلان اینکه در زمینه هوش مصنوعی ۳ حوزه اصلی پردازش "صوت"، "تصویر" و "متن" وجود دارد، اظهار نمود: در صورتیکه افراد و یا کسب وکارها بخواهند از این ابزارها استفاده کنند، چالش های جدی در زمینه پیاده سازی و پشتیبانی سخت افزاری دارند که در این پروژه چالش های دسترسی به ابزارهای هوش مصنوعی را فراهم کردیم.
ذیقیمت، با تاکید بر اینکه ما این خدمات را به صورت "ابری" ارائه می دهیم، تصریح کرد: از این طریق کلیه این چالش ها را مدیریت کردیم و کسب و کارها می توانند بدون دغدغه از این اینکه دقت الگوریتم ها به چه میزان و یا پشتیبانی سخت افزاری چگونه است، از این ابزارها استفاده کنند.
این محقق، هدف هوش مصنوعی را انتقال هوش انسانی به هوش ماشین دانست و افزود: در گذشته موضوع اتوماسیون عنوان شد که انجام کارها به ماشین محول می شد و بعد از آن مبنا بر این قرار داده شد که هوش انسانی که برمبنای آن تصمیم گیری صورت می گیرد، به ماشین منتقل شود که این امر مبنای دانش "هوش مصنوعی" است.
وی افزود: دانش هوش مصنوعی در ۳ حوزه "درک مطلب"، "بینایی" و "گفتار" دسته بندی می شوند و ابزارهای هوش مصنوعی هم اکنون تلاش می کنند که در این ۳ حوزه هوش انسانی را به ماشین منتقل کنند.
ذیقیمت به بیان خاصیت های سکوی بومی پیاده سازی شده پرداخت و اظهار داشت: هم اکنون بسیاری از کسب و کارها به جهت اینکه بتوانند خاصیت های سکوهای هوش مصنوعی را به سامانه ها و کسب و کارهای خود اضافه کنند، مجبور هستند که از نمونه های خارجی استفاده کنند و این مساله درگیر موضوعاتی چون تحریم های اعمال شده به کشور و قیمت های گزاف آنها به سبب نوسانات ارزی است، ولی با بومی سازی این سکوها عملا کسب و کارها نیازی ندارند که این سرویس ها را از سرویس دهنده های خارجی دریافت نمایند.
این محقق با تاکید بر اینکه این خاصیت از نظر پایداری سیستم ها و کسب و کارها بسیار حائز اهمیت می باشد، اشاره کرد: هم اکنون هوش مصنوعی یکی از دانش های های تک در دنیا است که هیچ کس نمی تواند ادعا کند که به قله این فناوری رسیده است، بدین جهت آزمایشگاه بزرگی در گوگل و ماکروسافت به وجود آمده تا بتواند این حوزه را در صنعت و مسایل روزمره مردم و همین طور کسب و کارها کاربردی کنند.
ذی قیمت اظهار نمود: خاصیت سکوی بومی عرضه شده این است که تمام ابزارهای هوش مصنوعی را به صورت ابری و آنلاین در اختیار کاربران قرار داده‎ایم و بدین جهت دیگر لازم نیست برای کسب و کارها دانش هوش مصنوعی را توسط تیم های دانشگاهی پیاده سازی کنند. ما این ابزارها را تولید کردیم و آنها بدون دانش یادگیری از دانش ماشین به آسانی با بهره گیری از API ساده می توانند از خدمات آن بهره مند شوند.



1399/06/08
21:47:47
5.0 / 5
1756
تگهای خبر: آنلاین , خدمات , دانش , دانش بنیان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
komakweb.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كمك وب محفوظ است

كمك وب

کمک به شما در حوزه فناوری اطلاعات