بهترین اپلیكیشن های پیام رسان در 2020

بهترین اپلیكیشن های پیام رسان در 2020 به گزارش كمك وب این گزارش به معرفی بهترین و محبوب ترین اپلیكیشن های پیام رسان در سیستم عامل اندروید می پردازد.


به گزارش كمك وب به نقل از ایسنا، اخیرا كارشناسان و تحلیل گران فعال در حوزه فناوری لیستی از بهترین، محبوب ترین و پرطرفدارترین اپلیكیشن های پیام رسان در جهان را تهیه و منتشر نموده اند كه هر یك از آنها قابلیت كلیدی و برجسته تری نسبت به دیگری داشته و آنرا نسبت به امكانات سایر اپلیكیشن های مشابه، متمایز می سازد.
این گزارش كه در وبسایت اندرویدپیت آمده است، به معرفی مختصری درباره بهترین و پرطرفدار ترین اپلیكیشن های پیام رسان در جهان می پردازد:
۱. واتساپ (WhatsApp):
واتساپ كه الان بزرگ ترین و محبوب ترین پلت فرم پیام رسان در جهان به حساب می آید، برای اولین بار در اوت ۲۰۰۹ میلادی بود كه بر روی گوشیهای هوشمند آیفون شروع به كار كرد و از همان زمان به بعد توانست نظر و رضایت خیل عظیمی از كاربران گوشیهای هوشمند را به سمت و سوی خود جلب نماید و بدین ترتیب تبدیل به پرطرفدارترین پلت فرم اپلیكیشن پیام رسان در جهان شود. رمز موفقیت و محبوبیت این اپلیكیشن بدون شك بهره مندی از قابلیت رمزگذاری پیشرفته نقطه به نقطه یا Encryption End- to End است كه از پروتكل های پیشرفته ای برای حفظ حریم شخصی كاربران برخوردار بوده و بر روی تمامی سیستم های عامل اندروید ios و ویندوز قابل استفاده می باشد.
این اپلیكیشن به عقیده خیلی از كارشناسان و تحلیل گران امنیت سایبری، با استفاده از ضریب امنیت بالا، تمامی مكالمات و اطلاعات مبادله شده میان كاربران و مخاطبان شان را به صورت كامل محافظت می كند بگونه ای كه هیچ یك از پیام های خصوصی و مكالمات آنها از جانب نهادهای دیگر و اشخاص ثالث قابل رصد و ردگیری نخواهد بود.
شركت فیسبوك با در اختیار گرفتن و تصاحب شركت واتساپ در سال ۲۰۱۴ میلادی تابحال با معرفی و افزودن قابلیت های جدید به دنبال جذب و حفظ طرفداران این پیام رسان محبوب بوده است.
۲. فیس بوك مسنجر (Facebook Messenger):
فیس بوك مسنجر یكی دیگر از اپلیكیشن های پیام رسان كه توسط شركت فیس بوك مدیریت و توسعه داده شده است. فیس بوك مسنجر به كاربران امكان استفاده از استیكر، ایموجی، تصاویر متحرك تبادل عكس عكس برقراری تماس و همینطور ارسال پیام و برگزاری رای گیری بر روی این پلت فرم را میدهد.
۳. تری ما:
این اپلیكیشن پیام رسان كه همچون سایر برنامه های مشابه از محبوبیت و معروفیت بالایی برخوردار نیست به كاربران اجازه می دهد تا از خیلی از قابلیت های آن كه همگی در جهت حفاظت از حریم خصوصی كاربران و ارتقای امنیت سایبری هستند بهره مند شوند، البته كاربران این اپلیكیشن در صورت تمایل به برقراری تماس صوتی یا تصویری باید اندكی پول هزینه كنند.
۴. سشن (Session):
این اپلیكیشن به عقیده خیلی از كارشناسان فعال در حوزه فناوری برای آن دسته از كاربرانی مفید واقع می شود كه تمایلی به شناسایی شماره تلفن در فضای مجازی ندارند چون كه كاربران قادر خواهند بود بدون وارد كردن شماره تلفن همراه هم وارد آن شده و از امكانات مختلف این اپلیكیشن نظیر ارسال پیام و برقراری تماس استفاده كنند.
این برنامه كه شباهت زیادی به واتساپ دارد، توسط شركت توسعه دهنده اپلیكیشن پیام رسان سیگنال طراحی شده است و به كاربران امكان بهره مندی از مكالمات گروهی رمزنگاری شده با ضریب امنیت بالا را می دهد.
۵. اسكایپ (Skype):
این پیام رسان كه حدودا اولین برنامه مخصوص برقراری تماسهای ویدئویی در جهان به حساب می آید توسط شركت مایكروسافت توسعه داده شده و در سال های اخیر از محبوبیت بسیار بالاتری هم برخوردار شده است.
۶. گوگل هنگ اوت (Hangouts):
این اپلیكیشن هم كه توسط شركت گوگل توسعه داده شده به صورت خودكار و پیش فرض بر روی گوشیهای هوشمند مبتنی بر سیستم عامل اندروید نصب شده و قابل اجراست. به عقیده خیلی از كارشناسان كیفیت تماس ویدئویی آن نسبت به اسكایپ بسیار بهتر و بالاتر است.
۷. لاین (Line):
این اپلیكیشن به عقیده كارشناسان برای كاربرانی كه علاقه بسیار زیادی به ارسال و دریافت استیكر های متنوع و مختلف اپلیكیشن های پیام رسان هستند، بسیار مناسب و كاربردی خواهد بود و خیلی از قابلیت و امكانات گوناگونی را در اختیار كاربرانش قرار می دهد.
۸. وی چت (WeChat):
این اپلیكیشن با این كه یك پیام رسان به حساب می آید، قابلیت دیگری هم دارند كه آنرا به یك شبكه اجتماعی بسیار شبیه می كند و آن هم بهره گیری از سیستم مكان یابی جغرافیایی گوشی كاربران و نمایش تمامی افرادی كه در پیرامون آنها از اپلیكیشن وی چت استفاده میكنند، است. این توانایی كه رادار دوست یابی یا Friend Radar نامیده می شود به كاربران این امكان را می دهد تا در اطراف خود دوستان جدیدی پیدا كرده و در صورت تمایل به دیدار یكدیگر رفته و از این طریق با هم دوست شوند.
۹. سیگنال (Signal):
این اپلیكیشن با استفاده از قابلیت رمزنگاری پیشرفته نقطه به نقطه به كاربران این اطمینان را می دهد تا با خیال راحت و آسوده به ارسال پیام و برقراری تماسهای صوتی و ویدئویی اقدام نمایند.
به عقیده خیلی از كارشناسان این اپلیكیشن برای آن دسته از افرادی كه امنیت سایبری و حفاظت از حریم خصوصی برایشان اهمیت بسیار بالایی دارد مناسب و كاربردی خواهد بود.
۱۰. اسلك (Slack):
این اپلیكیشن برای محیط اداری و كاری مناسب می باشد و به آسانی با سایر برنامه هایی همچون گوگل درایو دراپ باكس گیت هاب، سلزفورس و آسانا همگام سازی می شود.
۱۱. دیسكورد (Discord):
این اپلیكیشن پیام رسان برای آن دسته از كاربرانی كه علاقه زیادی به صنعت گیمینگ و بازی های موبایلی دارند، مناسب و كاربردی خواهد بود و قابلیت و امكانات گوناگونی را در اختیار آنها قرار می دهد كه همگی در جهت افزایش ارتباطات میان علاقه مندان به بازی و گیمرها در فضای مجازی است.



1399/01/26
18:47:32
5.0 / 5
3118
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
komakweb.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كمك وب محفوظ است

كمك وب

کمک به شما در حوزه فناوری اطلاعات